Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.
Tempo de preparación
1h
Racións
1-8
Dificultade
Fácil
INGREDIENTES PARA A MASA
- 400 gr. de fariña
- 200 ml. de auga
- 2 culleres de aceite de oliva virxe extra
- Un chisco de sal
INGREDIENTES PARA LA PIZZA
- Queixo Tetilla ou Arzúa-Ulloa Tres Viajeros
- Un tomate
- Salsa de tomate
- Allo
- Un chisco de ourego
PASO A PASO
Poñemos a fariña e sal nun recipiente. Facemos un oco no centro e engadimos a auga e o aceite de oliva. Amasamos ata que non se nos pegue nas mans e sexa homoxénea. Deixamos repousando ata que leve. Unha vez que a masa estea feita, botamos fariña sobre unha superficie lisa e estirámola cun rodillo ata que quede fina.
Poñemos a masa sobre un papel de forno e colocámola na bandexa do forno. Prequentamos o forno a 180º durante 10’. Mentres, picamos o tomate e allo.
Engadimos a salsa de tomate á masa de pizza, poñemos o queixo Tres Viajeros escollido (Tetilla ou Arzúa-Ulloa, ao gusto) e encima o allo e o tomate.
Metemos ao forno durante 15’ aproximadamente – depende do forno -, unha vez lista, retiramos do forno e a desfrutar!