Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.

Tempo de preparación
10′
Racións
3
Dificultade
Fácil
Ingredientes
- 250 gr. de queixo Tres Viajeros D.O.P Arzúa Ulloa
- Aceite de oliva
Para rebozar:
- 1 ovo
- Pan raiado
- Fariña
PASO A PASO
Deixa o queixo no frigorífico ata o momento da preparación. Corta o queixo en anacos rectangulares (debe estar frío).
Pasa os anacos de queixo por fariña, por ovo batido e por último, por pan raiado. Fríe as porcións de queixo empanadas en aceite quente. Deixa sobre papel absorbente para escurrir o exceso de graxa e a desfrutar!