Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.

Mousse de chocolate
Tempo de preparación
20′
Racións
6
Dificultade
Fácil
Ingredientes
- 100gr de chocolate negro ou con leite (ao gusto)
- 2 culleres de azucre
- 150ml de leite semidesnatada DELEITAR
- 2 follas de xelatina
- 200ml de nata
PASO A PASO
Nun recipiente con auga, hidratamos a xelatina uns 15 minutos.
Mentres, nunha xerra vertemos 150ml de leite e metémolo no microondas durante 1 minuto. Engadimos o chocolate e volvemos a poñer a xerra no microondas outro minuto para que se derreta o chocolate.
A esta mestura engadímoslle as follas de xelatina e batemos para que quede ben integrado.
Por outro lado, montamos a nata. Mesturamos o chocolate coa nata con moito coidado e con movementos suaves para encontrar a textura ideal.
Dividimos a mestura en recipientes individuais, deixamos arrefriar 6h e ¡a desfrutar!