Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.

Tempo de preparación
5-10′
Racións
2
Dificultade
Fácil
INGREDIENTES
- 100g de grans de millo
- Entre 25 e 45g de manteiga clarificada Deleitar (ao gusto)
- Un chisco de sal
- Aceite de oliva
PASO A PASO
Cubrir o fondo da tixola ou pota grande co aceite e levar ao lume ata que estea ben quente. Botar os grans de millo, deixándoos nunha sola capa e tapar. Deixar un pequeno oco para que salga o vapor.
Cando empeces a escoitar os primeiros “pops!” baixa o lume a temperatura media e espera a que acaben de facerse.
Cando xa non escoites ningún “pop!”, é o momento de apagar o lume e destapar. Engade a manteiga Deleitar e a sal e remove os flocos de millo ata que queden dourados. E por último, a desfrutar deste rico snack!