Rosquillas de leite Deleitar

Icono preparación receta

Tempo de preparación
1h

Icono raciones

Racións
18-24

Icono tiempo de preparación

Dificultade
Fácil

INGREDIENTES

  • 3 ovos
  • 8 culleradas de leite Deleitar
  • 8 culleradas de aceite virxe extra
  • Raiadura de pel de limón
  • 3 culleradas de anís
  • 2 culleradas de fermento
  • 500-700gr. De fariña
  • Azucre moído ou glas

PASO A PASO

Nun recipiente mesturamos os ovos, o leite, o azucre, o anís e a raiadura da pel do limón.

Unha vez que estea todo ben mesturado, engadimos a fariña co fermento pouco a pouco e traballa a masa coas mans ata que quede unha masa homoxénea.

Estiramos a masa e dámoslle forma de rosquillas.

Fritimos as rosquillas a lume medio, nunha tixola con aceite. Escorrémolas sobre un prato forrado con papel absorbente para retirar o exceso de aceite.

Por último, pasamos as rosquillas a unha bandexa e polvoriñámolas. E listo, agora só queda desfrutalas.

Deleitar beneficiaria de Galicia Exporta Empresas 2018