Esta web utiliza cookies para que podamos ofrecerche a mellor experiencia de usuario posible. A información das cookies almacénase no teu navegador e realiza funcións tales como recoñecerche cando volves á nosa web ou axudar ao noso equipo para comprender que seccións da web atopas máis interesantes e útiles.

Tempo de preparación
1h
Racións
18-24
Dificultade
Fácil
INGREDIENTES
- 3 ovos
- 8 culleradas de leite Deleitar
- 8 culleradas de aceite virxe extra
- Raiadura de pel de limón
- 3 culleradas de anís
- 2 culleradas de fermento
- 500-700gr. De fariña
- Azucre moído ou glas
PASO A PASO
Nun recipiente mesturamos os ovos, o leite, o azucre, o anís e a raiadura da pel do limón.
Unha vez que estea todo ben mesturado, engadimos a fariña co fermento pouco a pouco e traballa a masa coas mans ata que quede unha masa homoxénea.
Estiramos a masa e dámoslle forma de rosquillas.
Fritimos as rosquillas a lume medio, nunha tixola con aceite. Escorrémolas sobre un prato forrado con papel absorbente para retirar o exceso de aceite.
Por último, pasamos as rosquillas a unha bandexa e polvoriñámolas. E listo, agora só queda desfrutalas.