Brownie con helado Folerpas

Brownie con xeado Folerpas

Icono preparación receta

Tiempo de preparación
40′

Icono raciones

Raciones
10-12

Icono tiempo de preparación

Dificultad
Fácil

INGREDIENTES

  • 125g de chocolate para sobremesas
  • 2 iogures naturais
  • 50g de manteiga clarificada Deleitar
  • 1 culler de extracto de vainilla
  • 100g de azucre moreno
  • 75g de noces peladas e picadas
  • 80g de fariña
  • Xeado Folerpas ao teu gusto para acompañar

PASO A PASO

Prequenta o forno a 200º. Mentres tanto, pica o chocolate e, coa manteiga clarificada Deleitar, derréteo no microondas durante uns 20 segundos.

Nun bol bota o azucre, a vainilla e os iogures, despois engade a fariña.

Incorpora o chocolate e as noces, mestura todo, e vérteo nun molde.

Introduce o molde no forno durante uns 20-25 minutos (dependendo do forno).

Deixao arrefriar e engade por encima o xeado Folerpas escollido para acompañar o brownie e a desfrutar!

Deleitar beneficiaria de Galicia Exporta Empresas 2018